Wie zijn wij

Even voorstellen; Mtrading B.V.

Via verschillende webshops en verkoopkanalen hebben wij de afgelopen jaren al honderdduizenden mensen blij gemaakt met woonartikelen, gadgets, kook-, sport- en telefoonaccessoires. We focussen ons op kwaliteit en vinden service heel erg belangrijk, dit blijkt onder andere uit onze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Op deze manier streven we naar 100% tevreden klanten. We zijn een jong bedrijf met veel kennis van e-commerce en we zitten vol met positieve energie!

Wie zijn wij?

Mtrading B.V. is opgericht door Joost (27), de ondernemende motor en aanjager van de organisatie. Een terugblik naar 2013 brengt ons bij het tweede jaar van de HBO opleiding Small Business and Retail Management. Dit studiejaar bestond uit het oprichten van een Jonge onderneming en in dat jaar heeft Joost samen met 5 medestudenten het bedrijf Hold-it opgericht. Na deze leuke en leerzame periode met succes te hebben afgesloten bleef Joost contact houden met de leverancier uit China. Producten inkopen en met winst verkopen was een droom en dit was zijn kans. Eén leverancier werden er meerdere en Joost schreef zich in bij de KvK, Mtrading is ontstaan. Het balletje ging rollen en het bedrijf werd steeds groter. Inmiddels heeft Mtrading een eigen inkoopkantoor in China, een warehouse van bijna 1500m2 in Reusel en zijn er 10(+) medewerkers werkzaam:

Mtrading verkoopt honderdduizenden producten aan voornamelijk consumenten; een hele logistieke uitdaging om al deze producten in te kopen. Hier springt Nikki (28) in: Nikki is het vaste aanspreekpunt van ons inkoopkantoor in China om het inkoopproces in goede banen leiden. Een job waarbij Nikki haar communicatieve vaardigheden de key tot succes zijn!

Elke maand koopt Nikki honderden nieuwe producten in en deze moeten foutloos online worden gezet. Deze job verzorgd Twan (30). Twan kan zich inleven in de klant en kan daardoor een perfecte online weerspiegeling van het fysieke product maken. Daarnaast is hij zich aan het specialiseren op gebied van SEO. Twan is een onmisbare schakel binnen Mtrading.

Alle nieuwe producten moeten natuurlijk ook visueel worden uitgelicht. Wil je een perfect uitziende foto? Louise (26) is de vrouw! Vele product foto’s, designs voor verpakkingen, sfeerbeelden, nieuwe logo’s, brochures en overig promotie materiaal wordt door Louise ontworpen. Louise is een ware creatieve duizendpoot.

Joris (29) is Online marketeer binnen Mtrading. Alle content wordt volgens verschillende marketingstrategieën online geplaatst en de conversie ratio wordt geoptimaliseerd. Geen uitdaging is te groot voor Joris! Marketing vraagstukken zal hij tot de bodem uitzoeken én uitvoeren.

Wanneer de producten worden verkocht springen onze magazijnmedewerkers in. Arjan (31), Anne (23) en Mark (35) werken al verschillende jaren in het magazijn en hebben dus veel ervaring! In een razend tempo pakketten inpakken, producten labelen en ook de heftruck besturen gaan ze niet uit de weg. Deze kanjers weten van aanpakken! Bij Mtrading worden alle pakketten in een zo klein mogelijke verpakking en zonder pakbon ingepakt zodat onze impact op het milieu zo klein mogelijk is.

Naast Arjan, Anne en Mark werkt ook Joanna (26) in het magazijn. Alleen Joanna is zowel klantenservice als magazijnmedewerker. Klantvragen in het Nederlands, Pools én het Duits gaat ze niet uit weg. Zijn er problemen met producten of bij het inpakken? Joanna lost het direct op door de korte lijntjes met het magazijn. Een combi job met vele verantwoordelijkheden.

Vliegende keep: Marlou (26) werkt parttime bij Mtrading op maandag en dinsdag, dit doet ze naast haar baan als kapster. Waar ze 2 jaar geleden is begonnen als magazijnmedewerkster is ze nu ook actief op kantoor. Marlou is van alle markten thuis en helpt mee met het toevoegen van producten, het assisteren van inkooptaken en als het druk is helpt Marlou nog mee in het magazijn. Marlou is een ware alleskunner!

Last but not least: Poetshulp Yvonne, onzichtbaar maar onmisbaar! Elke week als (bijna) iedereen weekend heeft, zorgt Yvonne ervoor dat iedereen de volgende week weer fris kan beginnen.

Naast bovenstaand team krijgt Mtrading veel hulp van ZZP’ers, vrienden en familie. Met name op drukke dagen in november en december, in verband met sinterkerst en nieuw.

Het is een top team, jong van geest en we gaan geen uitdagingen uit de weg. Kun je jezelf wel vinden in ons bedrijf en staat de juiste vacature open voor jou? De koffie staat altijd klaar!