Wie zijn wij

Even voorstellen; Mtrading B.V.

Via verschillende webshops en verkoopkanalen hebben wij de afgelopen jaren al meer dan 300.000 mensen blij gemaakt met make-up artikelen, gadgets, kook-, sport- en telefoonaccessoires. We focussen ons op kwaliteit en vinden service heel erg belangrijk, dit blijkt onder andere uit onze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Op deze manier streven we naar 100% tevreden klanten. We zijn een jong bedrijf met veel kennis van e-commerce en we zitten vol met positieve energie!

Hoe is Mtrading ontstaan

Mtrading B.V. is opgericht door Joost Maas, de ondernemende motor en aanjager van de organisatie. Een terugblik naar 2013 brengt ons bij het tweede jaar van de opleiding Small Business and Retail Management. Dit jaar bestaat uit het oprichten van een Jonge onderneming en in dat jaar heeft Joost samen met 5 medestudenten het bedrijf Hold-it opgericht. Na deze leuke en leerzame periode met succes te hebben afgesloten bleef Joost contact houden met de leverancier van Hold-it uit China. Producten inkopen en met winst verkopen was een droom en dit was zijn kans. Een leverancier werden er meerdere en Joost schreef zich in bij de KvK, Mtrading is ontstaan. Het balletje ging rollen en het bedrijf werd steeds groter. Inmiddels heeft Mtrading een warehouse van bijna 1500m2 in Reusel en zijn er 9 medewerkers werkzaam!

Wie zijn wij

Zoals hierboven staat beschreven is Joost (26) zijn bedrijf Mtrading begonnen tijdens zijn opleiding. Tijdens deze opleiding werkte Joost altijd samen met Lutijn (27). Waar Joost vaak de grote lijnen bedacht was Lutijn gemotiveerd om de opdracht tot in perfectie uit te werken, een team van goud. Na het afstuderen zijn Lutijn en Joost de opleiding Marketing management begonnen aan de Universiteit van Tilburg. Joost heeft deze opleiding niet kunnen afronden door de snelle groei binnen zijn onderneming. Joost heeft toen besloten zich volledig te storten op het ondernemerschap en deed daarnaast een uitspraak naar Lutijn: wanneer jij bent afgestudeerd mag je bij Mtrading komen werken. Dit is werkelijkheid geworden en Lutijn is toen Full time op (vooral) marketingtechnisch gebied komen werken. In juli 2019 is Lutijn helaas gestopt met zijn full time job bij Mtrading omdat hij zich graag verder wilde ontwikkelen als data analist. Lutijn voert wel nog steeds data analyses uit voor Mtrading op freelance basis.

De opvolger van Lutijn is Joris (28). Joris is uit hetzelfde hout gesneden als Lutijn. Hij is gedreven, perfectionistisch en geen uitdaging is te groot! Joris wil graag leren en zich ontwikkelen binnen Mtrading. Marketing vraagstukken zal hij tot de bodem uitzoeken én uitvoeren. De derde krachtpatser is Maarten (31). Maarten is specialist op het gebied van content, hij heeft jaren ervaring en weet hoe klanten denken. Maarten kan daardoor een perfecte online weerspiegeling van het fysieke product maken. Naast deze onmisbare rol is hij ook eerste aanspreekpunt bij Business to Business orders. Mocht je meer dan 10 producten willen bestellen dan zal Maarten je alles vertellen over de werkwijze en kortingen.

De vierde creatieveling is Loes (30). Wil je een perfect uitziende brochure? Loes is de vrouw! Vele product foto’s, verpakking designs, nieuwe logo’s, brochures en al het promotie materiaal wordt door Loes ontworpen. Dit doet ze part-time naast haar eigen bedrijf, waarin ze haar eigen kledingmerk verkoopt. Loes is een ware creatieve duizendpoot en onmisbaar binnen Mtrading.

Naast alle marketing strategieën en alle mogelijke manieren van content die tot leven komen hebben we onze helden van het magazijn: Anne (21), Arjan (30) en Marlou (25). Anne is de zus van Joost en zij regelt de klantenservice én (samen met Arjan) het logistieke proces. Van inkomende goederen tot alle pakketjes die worden verzonden. Een uitdagende baan met vele verantwoordelijkheden. Anne heeft de opleiding tot zelfstandig kok gedaan, maar toen ze besloot hier niet in verder te willen leek het haar leuk om full time in het bedrijf van haar broer te komen werken.

Vanaf oktober 2019 is Arjan full time als magazijn medewerker bij Mtrading komen werken. Arjan werkt al verschillende jaren in het magazijn en heeft dus veel ervaring! Pakketten inpakken, producten labelen en de heftruck besturen gaat hij niet uit de weg. Arjan weet van aanpakken! Waar Anne en Arjan full time bij Mtrading werken, werkt Marlou Part-time in het magazijn naast haar baan als kapster. Maandag en dinsdag zijn het de drukste dagen en op deze 2 dagen staat Marlou paraat. Ook Marlou gaat geen uitdaging uit de weg en alle pakketten worden in een razend tempo ingepakt. Daarnaast worden alle pakketten in een zo klein mogelijke verpakking en zonder pakbon ingepakt zodat onze impact op het milieu zo klein mogelijk is.

Ook de poets hulp Bernice niet te vergeten, Bernice is onzichtbaar maar onmisbaar! Elke week als (bijna) iedereen weekend heeft zorgt Bernice er voor dat het team de volgende nieuwe week weer fris kan beginnen. Daarnaast krijgt Mtrading veel hulp van vrienden en familie op drukke dagen, met name in november en december is het erg druk in verband met sinter-kerst en nieuw. Het is een top team, jong van geest en we gaan geen uitdagingen uit de weg. Kun je jezelf wel vinden in ons bedrijf en staat de juiste vacature open voor jou? De koffie staat altijd klaar!